Mijn favorieten

Vergelijk je huis

Wie weet er nu meer over jouw huis dan jij? Toch? Maar, voor sommige informatie moet je toch echt bij Viavesta zijn.
 
Als NVM-makelaarskantoor beschikken wij over alle informatie rondom de koop en verkoop van huizen in jouw buurt. Op basis daarvan weten wij misschien wel beter dan jijzelf wat jouw huis waard is. Of anders gezegd: wat een koper voor jouw huis op dit moment wil betalen. Niet alleen weten wij de verkoopsnelheid en koopsommen van vergelijkbare huizen in jouw wijk, maar we kennen ook de aantallen woningzoekers en we weten welk type huis het meest geliefd is. Daarmee kunnen we een behoorlijk goede indicatie geven van hoe populair jouw woning is.
 
Dit is natuurlijk een ideale start voor het bepalen van jouw vraagprijs. Maar ook al in een eerdere fase, als je nog niet eens aan verkoop of aan een makelaar denkt. Als je wil weten of er vraag is naar jouw huis of dat je eerst nog moet gaan klussen. Voor als jij of je partner een ontzettend leuke baan aan de andere kant van het land aangeboden krijgt, bijvoorbeeld. Kun je je huis dan snel verkopen of niet?
 
Nieuwsgierig naar hoe populair jouw huis is? Als je je gegevens op deze pagina invult, sturen wij je een rapport toe.

Voor een prijsadvies komen wij graag bij je langs, dat blijft makelaarswerk! Graag maken wij op korte termijn een afspraak.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring