Mijn favorieten

Presentatie

Jij ruimt je huis op, wij maken foto’s en publiceren je woning op funda.nl, Viavesta.nl, social media en in onze, veel bekeken, etalage op Klein Amerika in Gouda - naast de bibliotheek, De Chocoladefabriek.
 
Opgeruimd
Natuurlijk helpt een opgeruimd en schoon huis bij de verkoop. Wij helpen je daarbij: Download ons e-book voor alle tips bij het verkopen van je huis.
 
Fotoreportage
Om potentiële kopers een goed beeld te geven van jouw huis en de mogelijkheden, fotograferen we jouw huis graag zonder al te veel persoonlijke spulletjes. Dat houdt meestal in dat je nog wel even aan de slag moet. Wij helpen je daarbij: download ons e-book voor alle tips voor de voorbereiding van de fotoreportage.
 
Presentatie
We plaatsen je woning op funda.nl, viavesta.nl, in onze etalage en op onze socialmediakanalen. In overleg met jou plaatsen we ons mooie tuinbord. Geen tuin? Dan hebben we natuurlijk driehoeksborden en posters voor op je ramen. We maken een fraaie brochure met foto's en plattegronden. Geïnteresseerden kunnen die brochure downloaden en bij een bezichtiging voegen wij die brochure toe bij het bevestigen van de afspraak.

Open Huis
Een aantal keer per jaar kun je met jouw woning meedoen aan de NVM Open Huizen Dag. Wij informeren je tijdig.
 
Meer..?

Bovenstaande acties zijn allemaal inbegrepen in de courtage die we met je afgesproken hebben. Is er meer nodig om je woning te verkopen? Meer informatie >
 
Zeker weten dat je huis in de smaak valt? Schakel dan onze woonstyliste in. Wij helpen je er graag bij.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring