Mijn favorieten

Onze medewerkers

Viavesta Makelaars & Adviseurs | Gouda | Reeuwijk

H. (Hermy) van der Waal-Veenstra
NVM makelaar / taxateur
H. (Hermy) van der Waal-Veenstra
Sinds 2000 ben ik eigenaar en directeur van Viavesta en tevens Register Makelaar/taxateur onroerende zaken (RMT). Mijn werk is mijn hobby. Ik leid mijn klanten graag soepel door het verkoop- of aankoopproces. Huizen verkopen of aankopen is mijn passie en ik vind het leuk om dat op een persoonlijke manier te doen. Ik ben geduldig maar treed kordaat op als dat nodig is, zo ook in moeilijke procedures. Mijn klanten hebben vertrouwen in mijn deskundigheid en aanpak.
C. (Corina) Vervaet - van Horssen
NVM makelaar/taxateur
C. (Corina) Vervaet - van Horssen
Als Register Makelaar/taxateur onroerende zaken ben ik al 25 jaar met heel veel plezier werkzaam in de makelaardij in het Groene Hart. Van onze opdrachtgevers hoor ik vaak terug dat zij het prettig vinden, dat ik betrokken ben en persoonlijke aandacht geef. Ik vind het leuk om samen met u het proces van verkoop en/of aankoop te coachen en doe dat accuraat en zorgvuldig. U krijgt hierdoor de ruimte om op uw gevoel af te gaan.
E. (Eva) Breugelmans
Binnendienst
E. (Eva) Breugelmans
Na mijn HBO opleiding Communicatie ben ik in de makelaardij terecht gekomen, omdat ik van huizen en van mensen hou. Ik verzorg bij Viavesta de site en de social media, maar grote kans dat ik met jou ook contact heb over de verkoop van je huis en alles wat daarbij komt kijken.
J. (Jessica) van der Maat
Binnendienst
J. (Jessica) van der Maat
Ik ben bij toeval de makelaardij ingerold en inmiddels dol op mijn werk. Ik hou ervan om jou telefonisch zo goed mogelijk te helpen en ben pas tevreden als jij dat ook bent.
M. (Madelon) Dane
Commercieel medewerkster
M. (Madelon) Dane
Na mijn HBO opleiding Human Resource Management heb ik besloten om de KRMT (makelaarsopleiding) te gaan volgen. Bij Viavesta begeleid ik de bouwkundige keuringen en taxaties. Wil je een eerste gesprek over het kopen van een nieuwbouw woning, dan maak ik graag een afspraak met je. Voor al je vragen over onze nieuwbouwprojecten kun je bij mij terecht.
H. (Hanneke) Huiskes
Binnendienst
H. (Hanneke) Huiskes
Ik was al jaren een Funda-addict en ben super blij met mijn werk bij Viavesta. Ik plan de afspraken in dus je krijgt mij aan de telefoon in Reeuwijk en in Gouda.
M. (Maya) van Diest
Facilitair medewerker
M. (Maya) van Diest
Het werd tijd voor een vrouwelijke facilitair medewerker (voorheen bij Viavesta 'bordenman' genoemd). Ik plaats met veel plezier iedere week de te koop en verkocht borden. Omdat ik vroeger in de bouw werkzaam ben geweest, draai ik mijn hand ook niet om voor facilitaire klussen.