Mijn favorieten

Onze medewerkers

Viavesta Makelaars & Adviseurs

H. (Hermy) van der Waal-Veenstra
H. (Hermy) van der Waal-Veenstra
NVM makelaar / taxateur
Sinds 2000 ben ik eigenaar en directeur van Viavesta en tevens Register Makelaar/taxateur onroerende zaken (RMT). Mijn werk is mijn hobby. Ik leid mijn klanten graag soepel door het verkoop- of aankoopproces. Huizen verkopen of aankopen is mijn passie en ik vind het leuk om dat op een persoonlijke manier te doen. Ik ben geduldig maar treed kordaat op als dat nodig is, zo ook in moeilijke procedures. Mijn klanten hebben vertrouwen in mijn deskundigheid en aanpak.
F. (Ferdinand) Jelten
F. (Ferdinand) Jelten
NVM makelaar/taxateur
Als Register Makelaar/taxateur onroerende zaken ben ik sinds 1998 werkzaam binnen de makelaardij. Ik kan u op basis van mijn ervaring op een deskundige en ontspannen manier begeleiden bij de verkoop of aankoop van uw huis. Ik kan op een vriendelijke en service gerichte wijze het gevoel van thuis overbrengen op de mogelijke koper van uw huis en doe dat graag op een creatieve manier. Ik heb een ruime ervaring op het gebied van advisering bij nieuwbouwprojecten en ik ga ook voor de professionele opdrachtgever complexe situaties niet uit de weg, om te zorgen voor een maximaal resultaat.
C. (Corina) Vervaet - van Horssen
C. (Corina) Vervaet - van Horssen
NVM makelaar/taxateur
Als Register Makelaar/taxateur onroerende zaken ben ik al 25 jaar met heel veel plezier werkzaam in de makelaardij in het Groene Hart. Van onze opdrachtgevers hoor ik vaak terug dat zij het prettig vinden, dat ik betrokken ben en persoonlijke aandacht geef. Ik vind het leuk om samen met u het proces van verkoop en/of aankoop te coachen en doe dat accuraat en zorgvuldig. U krijgt hierdoor de ruimte om op uw gevoel af te gaan.
M. (Marcel) van der Velden
M. (Marcel) van der Velden
NVM makelaar/taxateur
Ik luister graag en goed naar de wensen van mijn klanten. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de makelaardij en ik vind het leuk om u op een deskundige en gezellige manier te begeleiden bij de aankoop of de verkoop van uw huis. Ik ben dienstverlenend ingesteld en ik zorg graag voor een soepel verloop van het hele proces. Korte lijnen, duidelijke uitleg en goed bereikbaar. Samen met mijn collega's ga ik altijd voor het beste resultaat van mijn opdrachtgevers.
C. (Corinne) F.E. Vergeer
C. (Corinne) F.E. Vergeer
Binnendienst
Als u ons kantoor belt, krijgt u mij ongetwijfeld een keer aan de telefoon. Ik ben al jaren werkzaam in de makelaardij en doe dat met veel plezier. Ik regel alle dossierzaken met betrekking tot verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw en verhuur. En dat is heel wat, de meeste klanten zijn verbaasd over de hoeveelheid kleine dingetjes die geregeld moeten worden achter de schermen. Ik vorm samen met Jessica en Eva de geoliede machine van de binnendienst.
E. (Eva) Breugelmans
E. (Eva) Breugelmans
Binnendienst
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Grote kans dat wij dan contact hebben! Ik ondersteun de binnendienst, maar zorg er ook voor dat Viavesta zichtbaar blijft op social media.
J. (Jessica) van der Maat
J. (Jessica) van der Maat
Binnendienst
H. (Hanneke) Huiskes
H. (Hanneke) Huiskes
M. (Maya) van Diest
M. (Maya) van Diest
Facilitair medewerker