Mijn favorieten

Onze medewerkers

Viavesta Makelaars & Adviseurs

H. (Hermy) van der Waal-Veenstra
H. (Hermy) van der Waal-Veenstra
NVM makelaar / taxateur
Sinds 2000 ben ik eigenaar en directeur van Viavesta en tevens Register Makelaar/taxateur onroerende zaken (RMT). Mijn werk is mijn hobby. Ik leid mijn klanten graag soepel door het verkoop- of aankoopproces. Huizen verkopen of aankopen is mijn passie en ik vind het leuk om dat op een persoonlijke manier te doen. Ik ben geduldig maar treed kordaat op als dat nodig is, zo ook in moeilijke procedures. Mijn klanten hebben vertrouwen in mijn deskundigheid en aanpak.
F. (Ferdinand) Jelten
F. (Ferdinand) Jelten
NVM makelaar/taxateur
Als Register Makelaar/taxateur onroerende zaken ben ik sinds 1998 werkzaam binnen de makelaardij. Ik kan u op basis van mijn ervaring op een deskundige en ontspannen manier begeleiden bij de verkoop of aankoop van uw huis. Ik kan op een vriendelijke en service gerichte wijze het gevoel van thuis overbrengen op de mogelijke koper van uw huis en doe dat graag op een creatieve manier. Ik heb een ruime ervaring op het gebied van advisering bij nieuwbouwprojecten en ik ga ook voor de professionele opdrachtgever complexe situaties niet uit de weg, om te zorgen voor een maximaal resultaat.
C. (Corina) Vervaet - van Horssen
C. (Corina) Vervaet - van Horssen
NVM makelaar/taxateur
Als Register Makelaar/taxateur onroerende zaken ben ik al bijna 25 jaar met heel veel plezier werkzaam in de makelaardij in het Groene Hart. Van onze opdrachtgevers hoor ik vaak terug dat zij het prettig vinden, dat ik betrokken ben en persoonlijke aandacht geef. Ik vind het leuk om samen met u het proces van verkoop en/of aankoop te coachen en doe dat accuraat en zorgvuldig. U krijgt hierdoor de ruimte om op uw gevoel af te gaan.
L. (Linda) S. Caenen-Asscheman
L. (Linda) S. Caenen-Asscheman
NVM makelaar/taxateur
In 2003 ben ik, tijdens mijn studie Vastgoed & Makelaardijleer, bij Viavesta komen werken. Ik heb al heel wat huizen aan- en verkocht de afgelopen jaren, waardoor ik de markt goed ken. De mensen die mij hebben leren kennen noemen mij een verbinder met oprechte interesse. Dat is een belangrijk aspect bij het vinden van de juiste koper bij uw huis of het juiste huis bij u als koper. Door een aantal jaar in het buitenland gewoond te hebben, heb ik ervaren hoe belangrijk dienstverlening is. Ik ben u dan ook graag van dienst.
M. (Marcel) van der Velden
M. (Marcel) van der Velden
Kandidaat makelaar
Ik luister graag en goed naar de wensen van mijn klanten. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de makelaardij en ik vind het leuk om u op een deskundige en gezellige manier te begeleiden bij de aankoop of de verkoop van uw huis. Ik ben dienstverlenend ingesteld en ik zorg graag voor een soepel verloop van het hele proces. Korte lijnen, duidelijke uitleg en goed bereikbaar. Samen met mijn collega's ga ik altijd voor het beste resultaat van mijn opdrachtgevers.
M. (Michelle) Troost
M. (Michelle) Troost
Binnendienst
Als binnendienstmedewerker ben ik uw eerste aanspreekpunt bij Viavesta. Ik hou van mijn werk, ben enthousiast en vind het leuk om u te woord te staan, afspraken in te plannen en de administratieve afhandeling van ons makelaarskantoor te doen. Heeft u vragen, dan kunt u altijd bij mij terecht.
C. (Corinne) F.E. Vergeer
C. (Corinne) F.E. Vergeer
Binnendienst
Als u ons kantoor belt, krijgt u mij ongetwijfeld een keer aan de telefoon. Ik ben al jaren werkzaam in de makelaardij en doe dat met veel plezier. Ik regel alle dossierzaken met betrekking tot verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw en verhuur. En dat is heel wat, de meeste klanten zijn verbaasd over de hoeveelheid kleine dingetjes die geregeld moeten worden achter de schermen. Ik vorm samen met Michelle en Carola de geoliede machine van de binnendienst.
Cor Gelderblom
Cor Gelderblom
Buitendienst borden
Ik ben de borden- en klusjesman van Viavesta. Iedere week zorg ik ervoor dat de prachtige Viavesta tuinborden, piramideborden en posters, geplaatst worden. Dat is leuk werk, ik ken Gouda goed en vind het leuk om veel verschillende mensen te ontmoeten.