Mijn favorieten

Mijn gras is groener!


Mijn gras is groener!

Alles is er groen. Van het uitzicht op de polder, het natuur- en recreatiegebied De GroenBlauwe zone tot de net geopende supermarkt. En dan heb ik het nog niet over de woningen zelf. Compleet gasloos, energieneutraal en met warmtepomp en PV-panelen. Het gaat natuurlijk over de nieuwste wijk van Gouda: Wijdeblik. 

Wijdeblik is de groenste en waterrijkste nieuwbouwwijk van de Randstad. Vlakbij grote steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht, en toch woon je midden in de natuur.

De hele wijk draait om groen & dichtbij. Het Polderpark is op loopafstand - of gewoon tegenover jouw eigen huis. Sommige huizen hebben een vlonder aan het water. In tien minuten fietsen ben je in het centrum van Gouda en de wijk zelf heeft eigen voorzieningen met als kers op de taart de pas geopende Albert Heijn. Dit is een circulaire supermarkt en de meest duurzame winkel door AH ooit gebouwd. 

Groen en duurzaam is niet alleen een trend, het is de toekomst! Groen wonen zonder dat je inlevert op comfort uiteraard. Als makelaar ben ik trots dat we zo’n gigagroene optie kunnen aanbieden. En, niet onbelangrijk, je portemonnee juicht dit initiatief toe. Zo heb je lagere energielasten, maar ook voor je hypotheek is dit voordelig. Bij de hypotheekverstrekker mag je extra lenen én krijg je korting op de hypotheekrente omdat je zo’n groen huis koopt. Een win-winsituatie!

Groen geworden van jaloezie? Don’t worry, er zijn nog huizen beschikbaar in deze prachtige wijk. En dan is het gras is niet alleen groener bij de buren, maar ook bij jou. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring