Mijn favorieten

Verkoopboost

Bij de verkoop van jouw huis is een doordachte verkoopstrategie vereist. Er zijn veel mogelijkheden om je huis meer aandacht te geven. Maar wat past het beste bij jou en jouw huis?
 
Eigen website
We kunnen een website met eigen webadres voor je huis laten maken. Dit is vooral handig als je zelf een groot (online) netwerk hebt. Dan kun je makkelijk naar de website van je woning verwijzen.
 
360º-foto, hoogte foto of (drone)video
Sommige aspecten van een woning krijg je moeilijk op de foto. Die leuke erker, die lichtinval in de keuken, de prachtige omgeving vanuit de lucht gezien..... Met een 360º-foto of met een (drone)video kunnen we dat wel laten zien.

Verkoopstyling
Wij kunnen je uiteraard helpen en tips geven voor de voorbereiding van de verkoop. Kijk daarvoor in onze tips & tricks.

Mailing
Met een gerichte A5 mailing laten we de buurt weten dat jouw huis te koop staat. Wie weet woont die koper dichtbij of kennen zij iemand die heel graag in jouw huis wil wonen.
 
Topwoning
We plaatsen jouw huis als 'Woning van de Maand' op onze website of als 'Woning in beeld' of 'Toppositie' op funda.nl.
 
Facebook advertentie
Wij kunnen Facebook adverteren inzetten voor jouw huis.

Virtuele bezichtiging
Wil je de kopers eerst een virtuele bezichtiging geven. Dan bieden we je deze unieke mogelijkheid.

Advertentie in een huis-aan-huiskrant
We plaatsen jouw woning in het huis-aan-huiskrant dat in jouw buurt het best wordt gelezen. Eventueel samen met andere woningen, zo deel je de kosten!
 
Open Huizen Dag
Doe je mee met de landelijke NVM Open Huizen Dag, dan krijg je de gezamenlijke promotie-acties, zoals advertenties, posters, radio- en tv commercials erbij.
 
Exclusief wonen
Viavesta is Qualis-makelaar. We maken daarbij gebruik van het relatiebestand van ruim 50 Qualis-makelaars in Nederland. Deze landelijke marketing is succesvol in het hogere segment. Wij zorgen dat de mensen die nog niet actief zoeken, maar open staan voor de stap naar een ander huis, jouw huis onder de aandacht gebracht krijgen. Door Qualis wordt ons aanbod in het hogere segment vaker bekeken op funda en dat resulteert in een optimale opbrengst en een kortere verkooptijd.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring