Mijn favorieten

Geduld is een schone zaakGeduld is een schone zaak

 
Je kent het wel: je ziet iets en je wilt het gelijk hebben. De werkelijkheid loopt vaak toch anders. Misschien kwam ’t door Sinterklaasavond dat ik had gedacht even een vestiging te openen in Reeuwijk aan de Van Heuven Goedhartstraat; in het pand van juwelier Daan Mansveld van GoudGedaan in Reeuwijk om precies te zijn. We waren er samen snel uit, alleen de bestemming moest gewijzigd worden van ‘detailhandel’ naar ‘kantoor’. En toen begon het lange wachten.
 
Nadat de aanvraag tot wijziging door Daan was ingediend en de gemeente haar toestemming had gegeven, werd de wijziging van het gebruik van het pand ter inzage gelegd; omwonenden kunnen dan zien dat de bestemming van het pand wijzigt. Door middel van het indienen van een zienswijze kan dan bezwaar gemaakt worden. Deze fase duurt ook nog een keer 6 weken. Mijn geduld is flink op de proef gesteld.
 
Het idee voor een extra vestiging kwam natuurlijk niet uit de lucht vallen. Onze makelaars en ik kregen bij Reeuwijkse klanten steeds vaker de vraag waarom we ook niet een kantoor in Reeuwijk hebben. Dat gaat je dan toch aan het denken zetten. Hoe fijn is het dat we ook voor hen op steenworp afstand zijn? Even langs om wat te vragen, te tekenen of gewoon ouderwets een kijkje nemen bij het woningaanbod in de etalage. Het kan dan allemaal!
 
Na ruim vier maanden kregen we groen licht van de gemeente. Afgelopen week konden we aan de slag; een prachtige foto van de Reeuwijkse Plassen op de achterwand, de ruimte is ingericht, de woningetalage hangt, het spandoek is vervangen en de rode loper ligt voor je uit. Het was het wachten waard. Het is een knus en gezellig kantoor geworden. Je bent er welkom; kom gerust eens op de koffie! 

Hermy
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring