Mijn favorieten

Qualis

Viavesta heeft een goede reputatie binnen de exclusieve doelgroep. Deze verkopers kiezen steeds vaker voor de expertise en actieve marketing van ons kantoor. Daardoor zijn wij in staat om kijkers te genereren, potentiële kopers! Wij besteden veel tijd aan de verkoop en zijn hiervoor ook 's avonds en in het weekend beschikbaar. Onze werkwijze leidt tot een groeiend marktaandeel en sterke marktpositie in het hogere segment. Op basis hiervan is aan ons kantoor, exclusief voor Reeuwijk en Gouda, het Qualis-label toegekend. Op zoek naar betere resultaten? Informeer naar de overstapservice.

 

Qualis is een label met klasse. Toegekend aan een selectie van 50 NVM makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van exclusief onroerend goed. Makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende marktpositie in het hogere marktsegment.

Viavesta geeft kwaliteit de ruimte die het verdient. Als Qualis makelaars maken wij gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Daarbij wordt gebruik gemaakt van media zoals het Qualis Magazine, Qualis Gallery en Qualis.nl. Daarnaast beheren de Qualis makelaars een landelijk relatiebestand van de exclusieve doelgroep. Met Qualis Share wordt dit relatiebestand ook ingezet via social media als bijvoorbeeld facebook.

De krachtenbundeling van Qualis makelaars heeft zich ruimschoots bewezen en leidt aanwijsbaar tot een optimale prijsvorming binnen een aanvaardbare verkooptijd. Of u nu uw woning wilt verkopen, een andere woning wilt kopen: laat u adviseren en begeleiden door Viavesta die met Qualis ruimte geeft aan uw ambities en aspiraties.


 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring