Mijn favorieten

Aankoop

Je bent op zoek naar een nieuwe woning. Misschien zoek je een groter huis, zodat de kinderen een eigen kamer hebben. Of je wil juist minder kamers, maar wel eindelijk zo’n fantastische grote woonkamer waar je meerdere hoekjes in kunt creëren. Veel buiten, met ruimte voor een moestuin, of juist een onderhoudsarme tuin of balkon. Wil je misschien een ‘klushuis’, zodat je een woning ‘voor weinig’ koopt en straks met ruime winst kunt verkopen? Zoveel mensen, zoveel wensen. Voor iedereen is er een woning naar wens te vinden. Viavesta helpt je gedurende het gehele traject. Van zoekopdracht tot na de sleuteloverdracht.
 
Zoekopdracht
Weet je precies wat je wil? Geef ons je wensen door en wij maken voor jou een digitaal woondossier (Move.nl) aan, zodat je kan starten met zoeken. Je ontvangt dan per mail het aanbod op basis van jouw wensen. Weet je wel ongeveer wat je wil, maar twijfel je nog? Een gesprek met een van onze makelaars kan veel duidelijk maken. Gezamenlijk formuleren wij de zoekcriteria waarmee we aan de slag gaan.
 
Bezichtiging
Heb je een woning gezien die je wel wat lijkt, bel ons! Wij schakelen snel en gaan met jou mee naar bezichtigen. We zorgen voor de noodzakelijke marktinformatie, stellen de nodige vragen aan de verkopend makelaar en geven je onze indruk van de woning en de waarde. Ook ontvang je van ons belangrijke informatie over het huis, zoals erfdienstbaarheden, bijzondere bepalingen, bestemmingsplannen en de bouwkundige staat. Wij regelen een bouwkundige inspectie en als dat nodig is ook een palen- en bodemonderzoek.
 
Onderhandelingen
Als koper ben jij degene die uiteindelijk de knoop doorhakt, maar het onderhandelingstraject doen we samen. Wij kennen de tactieken die de verkopend makelaar gebruikt als geen ander. Wij kijken altijd een paar stappen verder en bespreken het traject met je door. Verhogen we de kans als we de tijdsdruk opvoeren - of juist niet? Is de gevraagde prijs reëel of moet er echt nog wat vanaf? Welke voorwaarden zijn er aan de koop verbonden? Zijn er juridische valkuilen? Onderhandelen is ons dagelijks werk, je kunt op ons vertrouwen.
 
Let op
De NVM-makelaar heeft zowel van het kopen als verkopen van een woning veel verstand. Een NVM-makelaar kan de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar, maar mag nooit tegelijkertijd makelaar zijn voor de verkoper en de koper van hetzelfde huis. Als blijkt dat je oog gevallen is op een woning die wij zelf in de verkoop hebben, dan regelen wij als je dat wil, een andere externe NVM makelaar voor je.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring