Mijn favorieten

Bezichtiging

Het is altijd een spannend moment als er kijkers naar jouw huis komen kijken. Vindt hij of zij het net zo’n leuk huis als jij? Wat zeggen ze over je huis? Sommige kijkers steken hun mening niet onder stoelen of banken. Dat is een van de redenen dat wij de bezichtigingen voor jou regelen. Wij laten natuurlijk zo goed mogelijk jouw huis zien, vertellen de kijkers alles wat zij moeten weten en proberen ons tegelijkertijd een zo goed mogelijk beeld te vormen van de kijkers.

Regeltjes
Hoe zit het met de ruimte om je huis heen? Waar loopt de kadastrale grens en is het recht van overpad goed geregeld? Het is vaak niet alleen het huis dat je verkoopt. Net zo belangrijk is de buurt en de buren waar je afspraken mee gemaakt hebt. Wat schrijft het bestemmingsplan voor? Hoeveel mag je nog bij- of aanbouwen? Kan je in die garage een bedrijf beginnen? Al dit soort vragen kunnen bij een bezichtiging worden gesteld. Als partner bij de verkoop van jouw huis zijn wij goed voorbereid. Wij kennen de vragen die worden gesteld en hebben de antwoorden paraat en ons dossier op orde.
 
Digitaal woningdossier
Je krijgt login gegevens voor je eigen digitale woningdossier: MijnNVM, een online applicatie waarin we alles bijhouden rondom jouw huis. De fotoreportage, de aanbiedingstekst, de lijst van zaken en vragenlijst en uiteraard ook de bezichtigingen en de reacties van de kijkers. Zo heb jij een goed beeld van de belangstelling voor jouw huis. Mijn NVM is via onze website te benaderen, maar maakt ook deel uit van de Viavesta app.

Bezichtigingstips
Een goede voorbereiding op de bezichtiging van je huis is belangrijk. We geven je graag tips in ons onderstaande e-book:


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring