Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuwveenseweg 25 B Nabij in Nieuwkoop 2421 LA

Nieuwveenseweg 25 B nabij

2421 LA Nieuwkoop
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Dit is de kans om uw eigen droomwoning te laten bouwen op een grote kavel in Nieuwkoop. Vrijstaand wonen aan de rand van Nieuwkoop en grenzend aan de woonwijk Buytewech.

De bouwkavel is maar liefst 710 m² groot en grenst (in de toekomst) aan twee zijden aan water en ligt aan een doodlopende weg. Aan de achterzijde van de kavel, aan de overzijde van de sloot, komt de toegangsweg naar...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Dit is de kans om uw eigen droomwoning te laten bouwen op een grote kavel in Nieuwkoop. Vrijstaand wonen aan de rand van Nieuwkoop en grenzend aan de woonwijk Buytewech.

De bouwkavel is maar liefst 710 m² groot en grenst (in de toekomst) aan twee zijden aan water en ligt aan een doodlopende weg. Aan de achterzijde van de kavel, aan de overzijde van de sloot, komt de toegangsweg naar de nieuwe woonwijk. Deze wordt mooi afgeschermd met bomen en een brede waterpartij. In de naast gelegen woonwijk bevindt zich ook een brede school, die onderdak biedt aan drie basisscholen, de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en een gymzaal. Op loopafstand bevinden zich verschillende sportfaciliteiten zoals een voetbal-, tennis- en hockeyvereniging en overdekte sporthal.

Nieuwkoop staat bekend om zijn mooiste natuurgebieden, waarin enkele kleine vogelkolonies hun broedplaats hebben. De omgeving is er prachtig met groene polders en weidse plassen. Om te ontspannen zijn er diverse wandel- en/of fietsroutes, deze leiden u door de prachtige omgeving. Houdt u van recreëren op het water dan kunt u op de Nieuwkoopse Plassen heerlijk rondvaren en de flora en fauna van dit gebied ontdekken. Wilt u een terrasje pakken? Dan kan dat ook bij één van de talrijke restaurantjes. Het dorp heeft diverse kleine en grotere winkels en een tweetal supermarkten. Nieuwkoop heeft een centrale ligging ten opzichte van de grote steden. De steden Amsterdam, Leiden en Utrecht zijn in een 30 minuten met de auto bereikbaar.  

Enkele bouwvoorschriften zijn:
- 1 vrijstaande woning binnen het bouwvlak
- Afmeting bouwvlak, 18 meter diep x 11 meter breed
- Maximum goot- en bouwhoogte van het hoofdgebouw respectievelijk 6 meter en 10 meter
- mogelijkheid voor 80 m2 bijgebouwen met een goothoogte van 3 meter en bouwhoogte van 5,5 meter binnen het bestemmingsplan
- mantelzorg: maximale vloeroppervlakte 75 m²
- Extra bijgebouwen zijn vergunningvrij mogelijk
- Beroep aan huis is mogelijk (oppervlakte maximaal 45 m²)

Feiten:
• Een perceel grond van maar liefst 710 m²
• Parkeergelegenheid op eigen terrein
• Het perceel is beschoeid en voorzien van een gazon
• Ruime onderlinge afstand met buren
• Dichtbij scholen en winkels
• In Nieuwkoop heerst een gemoedelijke en gezellige sfeer

Uiteraard kunt u ook bij een van onze makelaars terecht voor meer informatie over de kavel en de daarop te bouwen woning.

Een kavel kopen? Neem uw eigen NVM-makelaar mee!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 710 m² Kadasteroppervlakte 710 m² Kadastrale gegevens Gemeente Nieuwkoop Sectie A Perceelnummer 9012 Oppervlakte 710 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Nieuwveenseweg 25 B nabij, 2421 LA Nieuwkoop
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.