Viavesta Makelaars & Adviseurs

Klein Amerika 15
2806 CA Gouda
Tel: 0182 511 283
gouda@viavesta.nl
Wijdeblik fase 1B - Westergouwe Koopaanneemsom € 360.000,- tot € 639.000,-
 in Gouda 2809

Omschrijving

Wijdeblik is wonen met een groen hart
Compleet gasloos en energieneutraal! Wijdeblik is gelegen in het woongebied Westergouwe, een prachtige nieuwe wijk aan de westkant van Gouda. Wilt u in aanmerking komen voor een rijwoning of een twee-onder-een-kap woning? Kom dan naar de Meet & Greet en wie weet bent u straks de trotse eigenaar van één van deze 25 woningen!

Energieneutraal wonen
Wijdeblik is het meest duurzame nieuwbouwproject in Gouda. De woningen zijn allemaal gasloos en energieneutraal met zelfs Nul-op-de-Meter (NOM). Bij normaal verbruik, ontvangt u daardoor helemaal geen energienota meer. Een Nul-op-de-Meter woning brengt allerlei voordelen met zich mee. Die voordelen sommen wij hieronder voor u op:

- Lagere energielasten
- Hogere leencapaciteit
- Lagere hypotheekrentes
- Hogere verkoopwaarde

U heeft de mogelijkheid om de installaties (warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesystemen, etc.) in uw woning te huren of te kopen. Vaak zal het handiger en goedkoper zijn om de installatie te kopen, maar niet altijd. Wat hierin uw slimste keus is? De medewerkers van NEXTHome, aangesloten hypotheekpartner, nemen dat tijdens een eerste vrijblijvend gesprek met u door. Op de projectwebsite kunt u meer lezen over de installaties van deze energieneutrale woningen.

Woningtypes Wijdeblik fase B
In fase B van Wijdeblik komen 25 woningen, waaronder 16 rijwoningen (woningtype “Bloem”), 8 twee-onder-een-kapwoningen (woningtype “Calla” en ”Dalia”) en 1 vrijstaande woning (woningtype “Erica”). De woningen in Wijdeblik vallen op door hun uitstraling. Fraaie donkerrode en grijsrode bakstenen gevels met in het wit het Goudse stroopwafel patroon, stijlvolle donkergrijze dakpannen met zonnepanelen. Materialen zijn met zorg gekozen en installaties zijn uitgebreid getest op hun betrouwbaarheid.

Kenmerken woningen:
- Nul-op-de-Meter
- Royale achtertuinen
- Inclusief keukencheque van €6.750,- of €9.225,-
- Ruime woonkamer
- Inclusief luxe badkamer met 2e toilet op de eerste verdieping en 3 of 4 slaapkamers
- Zolder die naar eigen idee kan worden vormgegeven
- Wonen aan het water met vlonder mogelijk

WAT IS MIJN HUIDIGE HUIS WAARD?
Als je al een eigen huis hebt, dan is dit het moment om alvast over de verkoop daarvan na te denken. Een goede inschatting van de waarde van je huidige huis is van belang voor de financiering van je nieuwe huis.

Wij komen graag bij je langs om de waardebepaling te doen. Neem contact op voor een afspraak 0182-511 283.


* Deze gegevens zijn met veel zorg en aandacht samengesteld. Alle wijzigingen in tekst, illustratie en tekeningen zijn voorbehouden. Derhalve kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 360.000,- - € 639.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 133 m² t/m 199 m² Inhoud 501 m³ t/m 765 m³ Perceeloppervlakte 122 m² t/m 348 m² Start bouw 31-03-2020 Start Verkoop 11-07-2019 Oplevering 31-03-2021 Aantal kavels 25 Vrij 24 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis