Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Gouda 2809

Wijdeblik fase 1 - Westergouwe

2809 Gouda

Omschrijving

WIJDEBLIK IS WONEN MET EEN GROEN HART
Zie jij jezelf al in deze aantrekkelijke, groene en waterrijke omgeving in Westergouwe wonen? Is de volgende stap het vinden van een duurzame nieuwbouwwoning? En gaat je voorkeur uit naar een ruime eengezinswoning, een twee-onder-een-kap met riante kavel of vrijstaande woning? In de eerste fase van Wijdeblik komen 53 zeer energiezuinige woningen in de...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 325.000,- tot € 699.000,- Gebruiksoppervlakte 126 m² t/m 199 m² Inhoud 460 m³ t/m 765 m³ Perceeloppervlakte 128 m² t/m 348 m² Start bouw 01-06-2019 Start Verkoop 19-09-2018 Oplevering 01-06-2020 Aantal kavels 53 Vrij 53 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

WIJDEBLIK IS WONEN MET EEN GROEN HART
Zie jij jezelf al in deze aantrekkelijke, groene en waterrijke omgeving in Westergouwe wonen? Is de volgende stap het vinden van een duurzame nieuwbouwwoning? En gaat je voorkeur uit naar een ruime eengezinswoning, een twee-onder-een-kap met riante kavel of vrijstaande woning? In de eerste fase van Wijdeblik komen 53 zeer energiezuinige woningen in de meest groene wijk van de randstad.

VERKOOP GESTART
Op woensdag 19 september j.l. is de verkoop gestart van 53 energie neutrale koopwoningen in Wijdeblik fase 1.

Op de projectwebsite of op de site van de makelaar vindt u onder ‘downloads’ de tekeningen met plattegronden, doorsneden, gevels en opties.

DUURZAAMHEIDSHYPOTHEEK
In Wijdeblik worden de woningen gasloos en extreem energiezuinig gebouwd. Omdat de woningen energiezuinig zijn en daarmee een lagere energierekening met zich meebrengen, kunt u een hogere hypotheek krijgen. Deze extra leencapaciteit bedraagt € 25.000,-. De gedachte dat een hogere hypotheek per saldo ook hogere maandlasten met zich meebrengt klinkt logisch, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. Er zijn namelijk banken die de hogere energiezuinigheid van uw woning belonen met een lagere hypotheekrente.

PLANNING
In Westergouwe-II worden uiteindelijk circa 450 woningen gebouwd. Vanzelfsprekend worden de woningen gefaseerd verkocht. Graag geven we u een indicatie van de planning van het toekomstig woningaanbod.

• Start verkoop: 19 september 2018
• Verwachte aanvang bouw: 1e kwartaal 2019
• Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2020

BESCHIKBARE WONINGTYPES
In de eerste fase van Wijdeblik komen 40 eengezinswoningen, 12 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning. De woningen in Wijdeblik vallen op door hun uitstraling. Fraaie donkerrode, grijsrode of oker bakstenen gevels met in het wit het Goudse stroopwafel patroon, stijlvolle donkergrijze dakpannen met zonnepanelen. Materialen zijn met zorg gekozen, installaties zijn getest op hun betrouwbaarheid. Vertaal dat maar in jarenlang onbezorgd woonplezier.

DUURZAAM WIJDEBLIK
Nederland heeft de ambitie om in 2050 aardgasvrij te zijn. Wijdeblik is zijn tijd ver vooruit, want alle woningen worden nú al gasloos opgeleverd. En dat is niet alles, want de woningen beschikken ook nog eens over de hoogste graad van energiezuinigheid. In Wijdeblik bent u dus nu al compleet op de toekomst voorbereid!

NUL-OP-DE-METER
In Wijdeblik kunt u natuurlijk genieten mét een groen hart. Alle woningen worden uitgevoerd met Nul-op-de-Meter (NOM). Dit betekent dat de woning energiezuinig en zelfvoorzienend is en voorzien is van triple-glas, een douche-WTW en een warmtepomp met vloerverwarming op alle verdiepingen. De woning is niet aangesloten op het gasnet en is daarmee helemaal voorbereid op de plannen van de regering. Met deze nul-op-de-meter woningen ontvangt u, bij normaal verbruik, helemaal geen energienota meer.

ENERGIENEUTRAAL
‘Slimme installaties’ als triple glas, warmtepompen, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling zorgen ervoor dat elke woning in Wijdeblik volledig energieneutraal functioneert. Ook geven ze u als bewoner veel comfort en zorgen ze ervoor dat er geen energieafname meer van het reguliere aardgasnetwerk plaatsvindt! De woningen zijn energieneutraal met Nul-op-de-Meter * (NOM). Dat betekent dat het energieverbruik binnen de woning (zoals ventilatie en verwarming) én uw eigen energieverbruik (zoals het opladen van de telefoon, het verbruik van de oven en televisie) via zonnepanelen op het dak van de woning wordt opgewekt.
* voor bouwnummer 49 is geen Nul-op-de-Meter mogelijk, wel een EPC lager dan 0,0.

KENMERKEN WONINGEN WIJDEBLIK 1
• Nul-op-de-Meter
• Royale achtertuinen
• Ruime woonkamer, uit te breiden met een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter
• Badkamer met 2e toilet op de eerste verdieping en 3 slaapkamers
• Zolder die naar eigen idee kan worden vormgegeven
• Inclusief luxe sanitair en designkeuken, naar eigen smaak samen te stellen

V.O.N. PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF

• Bouwkosten en grondkosten
• Een keukencheque van showroom “Thuis” ter waarde van € 6.750,- (blok 2, 3, 4, 5 en 6) of € 9.225,- (blok 1 en 7)
• Luxe sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk
• Kosten van notaris, architect, constructeur en makelaar
• Aanlegkosten voor nutsvoorzieningen: water, elektra en riolering
• Omzetbelasting (21% BTW). Eventuele wettelijk bepaalde verhogingen van het BTW tarief worden doorberekend
•. Kosten Waarborgcertificaat SWK
• Een warmtepompsysteem en zonnepanelen. De bewoner dient dit systeem te huren, waarbij de kosten tussen circa €175,- tot €205,- per maand liggen, afhankelijk van het type woning. De huur van dit systeem vervangt kosten voor de woning gebonden energie, zoals vloerverwarming, vloerkoeling, ventilatie en het verwarmen van tapwater en gebruikersgebonden energie, zoals huishoudelijke apparatuur. De bewoner kan het warmtepompsysteem en de zonnepanelen optioneel kopen (op ieder gewenst moment) tegen een vergoeding die varieert per woning en afhankelijk is van het moment waarop bewoner besluit tot koop over te gaan. Hierover wordt u nader geïnformeerd door uw verkoopadviseur.

V.O.N. PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF

• Kosten voor eventueel meerwerk
• Abonnee- en aansluitkosten voor telefoon, cai en nutsvoorzieningen
• Notaris- en kadasterkosten voor uw hypotheek
• Renteverlies tijdens de bouw
• Rentebijschrijving over de grondkosten

* voor bouwnummer 49 is geen Nul-op-de-Meter mogelijk, wel een EPC lager dan 0,0.


WAT IS MIJN HUIDIGE HUIS WAARD?
Als je al een eigen huis hebt, dan is dit het moment om alvast over de verkoop daarvan na te denken. Een goede inschatting van de waarde van je huidige huis is van belang voor de financiering van je nieuwe huis.

Wij komen graag bij je langs om de waardebepaling te doen. Neem contact op voor een afspraak 0182-511 283.

VRAGEN?
Met al uw vragen kunt u terecht bij Viavesta Makelaars & Adviseurs 0182-511 283.

* Deze gegevens zijn met veel zorg en aandacht samengesteld. Alle wijzigingen in tekst, illustratie en tekeningen zijn voorbehouden. Derhalve kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.WAT IS MIJN HUIDIGE HUIS WAARD?
Als je al een eigen huis hebt, dan is dit het moment om alvast over de verkoop daarvan na te denken. Een goede inschatting van de waarde van je huidige huis is van belang voor de financiering van je nieuwe huis.

Wij komen graag bij je langs om de waardebepaling te doen. Neem contact op voor een afspraak 0182-511 283.

VRAGEN?
Met al uw vragen kunt u terecht bij Viavesta Makelaars & Adviseurs 0182-511 283.* Deze gegevens zijn met veel zorg en aandacht samengesteld. Alle wijzigingen in tekst, illustratie en tekeningen zijn voorbehouden. Derhalve kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 325.000,- - € 699.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 126 m² t/m 199 m² Inhoud 460 m³ t/m 765 m³ Perceeloppervlakte 128 m² t/m 348 m² Start bouw 01-06-2019 Start Verkoop 19-09-2018 Oplevering 01-06-2020 Aantal kavels 53 Vrij 53 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 2809 Gouda

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.